Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
1.12.2017 12:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Düzce TSO Meclisinin yapmış olduğu ziyarette Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın davet ettiği Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kasım ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Taşlı; "Geçtiğimiz günlerde yeni göreve gelen Belediye Başkanımız Dursun Ay'ı ziyaret ettik. Meclisimiz adına da toplantımıza davet ettik. Bizi çok güzel ağırladı. 4 yıllık görev süremiz içerisinde ilk kez belediye başkanımızı ağırladığımızdan dolayı mutluyuz. Kendisi de bu sanayinin içinden olan Belediye Başkanımızın bizleri çok iyi anlayacağını biliyoruz. Bu nedenle de böyle bir toplantı yapmayı uygun bulduk. Ziyaretimizde de dile getirmiştik şimdi de tekrarlıyoruz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

Ertan Taşlı'nın ardından söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Sanayicinin meseleleriyle doğrudan ilgili bir başkanın seçilmiş olması çok güzel. Elinizden gelen katkıyı sunacağınızdan şüphemiz yok. Devraldığınız Düzce Belediyesi zorlu bir belediye. Biz de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanınızda yer alacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, "Ben de sanayinin her alanında çalışmış, firma yöneticiliği ve ortaklığı yapmış biri olarak bu kez masanın bu tarafında oturuyorum. Beklemediğimiz anda Mehmet Keleş Başkanımızın istifasını yaşadık ve arkadaşlarımız bizi seçti. Seçildiğimiz günden beri incelemelerimize devam ediyoruz. Birimleri tek tek inceliyoruz. Ankara'da sayın Bakanımız ve milletvekillerimizle değerlendirmeler yapıyoruz. Yapacağımız işleri vatandaşlarımıza da soruyoruz" şeklinde konuştu.

Çevre kirliliği konusunda da değinen Ay, "Çevre kirliliği konusunda hepimiz duyarlı olmalıyız. Firmalar olarak suyu alırken de kullandıktan sonra da arıtarak kullanmalıyız. Bazı orman ürünleri firmalarımızda tespit ettiğim filitrelenmemiş bacalar var. Biz belediye olarak uyaracağız siz de oda olarak arkadaşlarımızı uyarın. Biz ceza yanlısı değiliz. Arkadaşlarımız gerekli önlemleri alırlarsa biz ceza uygulama taraftarı değiliz" ifadelerini kullandı.

Meclis Üyesi Bilal Türkan'ın ÇTV ve Katı Atık Bedelleri konusundaki sorusunu yanıtlayan Dursun Ay, "Bu konuda arkadaşlarımızın bir düzenleme çalışması var. Çalıştırılan kişi sayısında göre bu bedeller yeniden değerlendirilecek ve sanayicimizi zorlamayan bir model oluşturulacak" dedi.

Meclis Üyesi Erdoğan Bıyık'ın bayramlarda açılan satış stantlarına yönelik sorusuna da yanıt veren Dursun Ay, bu konuda kesin kararlı olduklarını ve işportacılara herhangi bir süreçte müsaade etmeyeceklerini, sokakları panayır alanına çevirmelerine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Toplantının son bölümünden daha önce Düzce TSO Meclisinin aldığı kararla yaptırılan ve basımı tamamlanan Düzce Sanayisinin fotoğrafı konumunda olan SWOT Analizi sonuç kitapçığı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'a takdim edildi. Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, katılımından dolayı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'a teşekkür ederek meclis oturumunu kapattı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR