Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'da ilk Komite Toplantıları Gerçekleştirildi
10.4.2018 09:57:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan 2018 seçimleri sonucunda oluşan Meslek Komiteleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Yapılan ilk toplantılarda Meslek Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları belirlendi. Yapılan belirlemelere göre;

1. Meslek Komitesi Başkanı Yakup Uysal, Başkan Yardımcısı Osman Kırtay, 2. Meslek Komitesi Başkanı Hayrullah Şen, Başkan Yardımcısı Öner Mümtaz Çatana, 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan, Başkan Yardımcısı Fikret Erkayalı, 4. Meslek Komitesi Başkanı Ertuğrul Atalı, Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım, 5. Meslek Komitesi Başkanı Murat Yakar, Başkan Yardımcısı Abdullah Atasoy, 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, 7. Meslek Komitesi Başkanı Mutlu Kayan, Başkan Yardımcısı Emre Durmazoğlu, 8. Meslek Komitesi Başkanı Yunus Emre Gülay, Başkan Yardımcısı Adnan Ertekin, 9. Meslek Komitesi Başkanı Metin Koç, Başkan Yardımcısı Selim Koçak, 10. Meslek Komitesi Başkanı Recep Uçar, Başkan Yardımcısı Cemil Tüysüz, 11. Meslek Komitesi Başkanı İsa Üçüncü, Başkan Yardımcısı Bülent Eroğlu oldu.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR