Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Kadın Girişimciler Kurulu Odamızda Toplandı
11.1.2019 15:13:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Yasemin Karslıoğlu başkanlığında 2015-2018 dönemi son toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Metin Coşkun ve Murat Saydam da katıldılar.  TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu 2008 yılında kurularak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurulduğundan bu yana Başkanlık görevini yürüten Yasemin Karslıoğlu, Kurulun Amaçlarını anlatarak bu amaçlar doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, kurul arkadaşlarına ve bugüne kadar çalışmış oldukları Düzce Ticaret ve Sanayi Odası,  Düzce Ticaret Borsası ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi odası meclis ve yönetimine teşekkür etmiştir.

TOBB Kadın Girişimciler kurulunun yeni dönem seçimlerinin 27 Şubat 2019 Tarihinde yapılacağını ve bu dönem kurul içinde görev almayacağını ifade ederek, yeni dönemde görev alacak arkadaşlara başarılar dilemiştir.

Toplantı sonrası TOBB Kadın Girişimciler Kurulu logosu taşıyan pastayı hep birlikte keserek çalışma dönemlerini sonlandırmışlardır.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR