Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL
11.11.2014 14:15:00
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan kırsal kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2014/43) 26 Ekim 2014 tarihli ve 29157 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Proje Kapsamında Müracaat Edilebilecek Yatırım Konuları

a) Tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik olarak;

-Yeni yatırım tesisleri

-Mevcut faal olan veya olmayan tesislerin kapasite artırımı ve teknoloji yenilemesine yönelik yatırımlar

-Kısmen yapılmış yatırımların tamamlanmasına yönelik yatırımlar

b) Alternatif enerji kaynakları kullanan yeni seraların yapımına yönelik yatırımlar,

c) Tebliğ kapsamında bulunan konularla ilgili tarımsal faaliyetlere yönelik yapılmış veya yapılacak tesislerde kullanılmak üzere alternatif enerji kaynaklarından jeotermal, biyogaz, güneş ve rüzgar enerjisi üretim tesislerinin yapımına yönelik yatırımlar,

d) Tarımsal üretime yönelik modern sabit yatırım projeleri, (mantar ve su ürünleri üretim tesisleri ile büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı kümes hayvanları yetiştiriciliğine yönelik sabit yatırımlar)

e) Hayvansal orijinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanmasına yönelik yatırımlar.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında

Proje sahibi gerçek kişilere ve Şirket, tarımsal amaçlı kooperatif ve birliklere 1.500.000 TL karşılıksız hibe desteği verilecektir.

Tarımsal alanda yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin hibe rehberine uygun olarak hazırlayacakları projelerinin veri girişlerini en geç 24 Aralık 2014 tarihi mesai bitimine kadar www.tarim.gov.tr web adresinden yapmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak isteyen şahıslar İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne giderek alabilirler.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR