Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ
11.3.2019 14:45:00
Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak sunulan ‘Dijital Pazarlama Eğitimi Projesi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında; Oda Üyelerimizin ve Düzce’de faaliyet gösteren Kobilerimizin yararlanabileceği  sosyal medyanın etkin bir şekilde kullanılması ve dijital pazarlamanın geliştirilerek e-ticaretin İlimizde yaygınlaştırılabilmesi konularında eğitim verilecektir. Böylece Kobilerimiz ve İşletmelerimize dijital pazarlama ve e-ticaret ile büyük ölçekteki işletmelerle rekabet etme yetisi kazandırılacaktır.

Eğitim boyunca 8 temel konu başlığı ve onların alt başlıkları üzerinde durulacaktır.

1. Dijital Pazarlama

2. Linkedin

3. Twitter

4. Facebook

5. Instagram

6. Facebook ve Instagram Reklamcılığı

7. Youtube

8. Google My Business

Proje ile 40 kişiye 5gün boyunca günde 8 saat, toplamda ise 40 saat eğitim verilecektir.

Eğitim 25-26- 27-28-29 Mart 2019 tarihlerinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır.

Katılımcılara eğitim sonrasında katılım sertifikası verilecektir. Eğitim içeriği, detayları ve başvuru formu ekte sunulmuş olup katılım sağlamak isteyenlerin başvuru formunu tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. Katılacak kişilerin başvuru formlarını en geç 20 Mart 2019 Çarşamba günü mesai saatleri içerisinde tarafımıza ulaştırmaları önemle rica olunur.

Bilgi:

Zeynep CEBECİ

0380 524 25 50 /143

zeynep@duzcetso.org.tr

EĞİTİM İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR