Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Ekonomi Bakanlığı Yetkilileri Düzceli Sanayicilerle Bir araya geldi
12.3.2018 09:00:00
Ekonomi Bakanlığı ve İstanbul İhracatçılar Birliği yetkilileri, Düzce programları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen soru-cevap etkinliğinde Düzceli sanayicilerle bir araya geldi.

Programın açılış konuşmasını yağan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, "Ekonomi Bakanlığımızın İthalat Genel Müdürü bizlerle beraber. Bugün buradaki ikinci günleri. Düzce’de ki sanayici firmalarımızın, ithalat ve ihracat yapan firmalarımızın devletimizin verdiği teşviklerden nasıl faydalanabileceklerini ve hangi teşviklerin olduğunu birebir görüşmelerle aktarmak için buradalar. Düzce için ve ülkemiz için yapılan her çalışmanın içinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Ekonomi Bakanlığı yetkilileri destekler ve teşviklerle ilgili kısa bilgi notları aktardılar. Verilen bilgilerin ardından toplantıya katılan sanayicilerle birlikte dış ticaret ile ilgili soru-cevap etkinliği gerçekleştirilerek program tamamlandı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR