Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Çilimli OSB'de Yer Talepleri İçin Son gün 30 Nisan
12.4.2019 10:51:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri İmalat ve Perakende Satış), Düzce Valiliği ve Düzce TSO tarafından Çilimli OSB'de kurulması gündeme gelen Mobilya İhtisas OSB için isteklilerin yer tahsisi başvurusunda bulunabilmeleri için 30 Nisan 2019'un son tarih olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan çalıştayda da gündeme getirilen konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Düzce TSO 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan, "Çilimli Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılması planlanan Orman Ürünleri ve Mobilya İhtisas OSB'ye yönelik Yer Tahsisi taleplerinizi en geç 30 Nisan 2019 Salı gününe kadar odamıza bildirmenizi rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR