Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
12.9.2017 14:14:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Taşlı, yaz döneminin ardından yapılan ilk meclis toplantısının hayırlar getirmesini diledi. Meclis toplantısında, aylık mizan ve yönetim kurulunun çeşitli konulardaki önergeleri gündeme alınırken, her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kırtasiye yardımıyla alakalı olarak Yönetim Kurulu'nun verdiği 100.000 TL'lik önerge toplantıya katılan tüm meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Toplantıda son olarak önümüzdeki hafta DESOB organizasyonuyla kutlanacak olan Ahilik Haftası etkinliklerinde kullanılmak üzere 5.000 TL nakdi yardım yapılmasına karar verildi. Toplantı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR