Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Burası Düzce Burada İş var
13.3.2019 11:20:00
“TOBB Türkiye Ekonomi Şurası”nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına çağrısı sonucunda Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği başlatıldı.

Bu doğrultuda illerde istihdamı arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ve Düzce’de 25 Şubat 2019 tarihinde başlatılan İstihdam Seferberliği’nin toplumun tüm kesimlerine anlatılması, işverenlerin verilecek destek ve teşviklerle istihdam sayılarını arttırması, işsizlik rakamlarının en düşük seviyelere getirilmesi için her ay ilgili kesimler bir araya geliyor.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Düzce Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İş-Kur İl Müdürü Ferhat Acar, Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Necmi Köroğlu ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda ülkemizin ekonomik kalkınma ve büyümesinin sürekliliğini sağlamak, işsizlik rakamlarını minimuma indirmek, işverenlerin küresel piyasalarda rakipleriyle rekabet edebilirlik düzeylerini arttırmak amacıyla devlet tarafından verilen teşvik ve desteklerin Düzce’deki durumu değerlendirildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR