Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Tamamlandı
13.3.2019 12:29:00
Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Harici İşletme Rejimi, İhracata ait esaslar, Eximbank İhracat Finansmanı, İhracata yönelik devlet yardımları, Mevcut Destekler, Markalaşma ve Ar-Ge destekleri konularının ele alındığı seminerin açılış konuşmasını Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin konuşmasında; " Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi ile odamız işbirliğiyle düzenlediğimiz Dış Ticaret Bilgilendirme seminerimize hoş geldiniz. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu seminerde amacımız ihracat yapan firmalarımızın yasal prosedürleri ve değişen yönetmelikleri daha çabuk öğrenmeleri, bu sayede de zaman kazanmalarına vesile olmaktır.  Bugün eğitim öncesinde sizlere devletimizin başka bir konudaki müjdelerinden de bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde TOBB'da gerçekleştirilen bir toplantıda İstihdam Seferberliği 2019 programının detayları açıklandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin işbirliği ve koordinasyonuyla yürütülecek olan kampanyada işletmeler yapacakları ek istihdamlarla hem ülke ekonomisine katkı sağlayacak hem de düşük maliyetlerle işgücüne erişme fırsatı yakalayacaklar.  İstihdam Seferberliği 2019 programında özetle; İşçi ücret desteği, SGK ve vergi desteği, İşbaşı eğitim destekleri, SGK prim ve vergilerini düzenli ödeyenlere ekstra indirimler gibi birçok destek sağlanmaktadır. Tüm bu destekler ve detaylarına www.istihdamseferberligi.org adresinden ulaşılabilmektedir" ifadelerini kullandı.

Şahin'in konuşmasının ardından Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçılar Birliği, Türk Eximbank yetkililerinin bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ SUNUM DOSYALARI

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR