Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Ticaret Bakanı Pekcan Bölge İstişare Toplantısına Katıldı
13.3.2019 13:37:00
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kocaeli'de düzenlenen Bölge Odaları İstişare Toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Ticaret Bakanlığı'nın sorumluluk alanlarına giren ve Düzce'de olan sorunların yer aldığı dosyayı Bakan Pekcan'a sundu. Şahin'in sunduğu dosyada; " Düzce'de bir Gümrük Müdürlüğü kurulmasının planlama kapsamına alınması talep edilmektedir. Yer konusunda Düzce Valiliği başta olmak üzere yerel otoriteler her türlü yardım ve desteklerini sağlayacaktır. Finans kaynaklarına erişimleri konusunda kolaylıklar sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF)'na ait Düzce Temsilciliği kurulması da Oda üyelerimizin talepleri arasındadır. Böyle bir temsilcilik kurulacak olması durumunda Odamız ofis ve alt yapı desteklerini sağlamaya hazır bulunmaktadır. Yeterli kaynak sağlanarak mevcut OSB'lerin alanlarının genişletilmesi gerekmektedir" konuları yer aldı.

Toplantı esnasında sorunlara tek tek değinen Pekcan, Tuncay Şahin'in taleplerini not ederken, gerekli ön araştırma ve çalışmaların yapılacağını ifade etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR