Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
13.4.2018 12:52:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Devir teslim törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Eski Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Eski Meclis Başkanı Ertan Taşlı, önceki dönemde odamızda görev yapan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, Yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin; "1 nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Düzce Ticaret ve Sanayi Odası oda organ seçimlerinde, ardından yine 7 Nisan 2018'de odamızda yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri seçimlerinde de uzun yıllar sonra ilk kez tüm meclis üyelerimizin oylarıyla görevi teslim aldık. Seçim sürecinde bizlere destek olan tüm üyelerimize ve Yönetim Kuruluna seçilmemiz konusunda destek veren tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ederiz.

Yıllar sonra ilk kez hem Meclis Divanında hem Yönetim Kurulunda tek liste ile seçime gidildi. bu birlikteliğin sağlanmasına emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Seçim günü oluşan birlik ve beraberlik ortamının görev süremiz boyunca devam etmesini, yapacağımız çalışmalarda hep birlikte odamızı en üst seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz.

4.000'e yakın üyemizin sesi olmak, Düzce'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek, Düzce'yi ve Düzce TSO'yu ulusal ve uluslar arası platformlarda başarıyla temsil etmemiz için birlik olmaya, bütün olmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle kazanan veya kaybeden taraflar olarak değil, tek vücut olarak hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.

11 meslek grubundan seçilen 31 Meclis Üyemiz ile birlikte 1959'dan bu yana odamızın elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye, Düzce'nin ticaret ve sanayisine aktif olarak yön vermeye, üyelerimizin her an yanında olmaya gayret edeceğiz.

Önceki dönemlerde odamız sayısız hizmetler kazandıran Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin değerli görüşlerine zaman zaman başvuracağız. Sadece meclisimizle değil, başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızla da istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesileyle devir teslim törenimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Tuncay Şahin'in ardından söz alan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar dilerken, özellikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Düzce için çok önemli bir avantaj olduğunu, bu avantajı Düzce'nin ve Düzce TSO'nun en iyi şekilde kullanması gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli tarafından eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarına plaket takdim edildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR