Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Bilim ve Teknoloji Komisyonu Mersin'de
15.3.2019 15:45:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Akkuyu'da yapımı devam eden Nükleer Santral'i incelemek üzere kente gitti.

Bir dönem Düzce Valiliği görevinde de bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret eden Taştepe ve Öksüz, Akkuyu Nükleer Santrali ve ilgili çalışmalar hakkında Vali Su'dan bilgiler aldı. Ali İhsan Su ziyaretinin ardından Akkuyu Nükleer Santrali'nin şantiyesini ziyaret eden Murat Taştepe ve Aytekin Öksüz, burada kullanılan teknoloji altyapısı ve Düzce'nin konuya olabilecek katkıları hakkında santral yetkililerinden bilgiler aldı. Mersin'deki son programda ise Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan'ı makamında ziyaret etti. İki oda arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan heyet, karşılıklı ziyaret ve ortak çalışmalar yapılması üzerine fikir birliğine vardı.

Program sonunda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan'a plaket takdiminde bulundu.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR