Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Girişimci Çocuk Atölyesi Proje Fikirleri Sergisi Tamamlandı
15.5.2018 09:52:00
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen, Düzce Valiliği, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Türkiye'de ilklerden biri olan Girişimci Çocuk Atölyesi projesi hayata geçirildi.

Alanında Türkiye’de ilklerden olan Girişimci Çocuk Atölyesi eğitiminin sonunda, öğrencilerin oluşturdukları proje fikirleri 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde saat 10.00-22.00 saatleri arasında Krempark AVM’de sergilendi. Hem girişimcilik hakkında hem de çocukların özgün fikirleri ile oluşturdukları projeler hakkında Düzce halkı nezdinde farkındalık oluşturulması beklenmektedir.

Sergiye Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Saydam ve Yalçın Top, Meclis Üyesi Hasan Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz, MARKA ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Girişimci Çocuk Atölyesi Nedir?

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, çocukların girişimcilik potansiyellerini ortaya çıkarmak, girişimci düşünceleri küçük yaşlarda başlatabilmek ve çocukları girişimcilik hakkında bilinçlendirebilmek, girişimcilik eko sistemine katkı sağlamak amacı ile “Girişimci Çocuk Atölyesi”  adlı bir program başlatıldı.

Bu kapsamda, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 10-12 yaş grubundaki 25 öğrenciye 7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Düzce Bilim Sanat Merkezi’nde 5 gün süren bir eğitim verildi. Öğrenciler Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda toplamda 18 okuldan seçildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim üyesi ve Liyakat Derneği Proje Komitesi Başkan'ı Doç. Dr. Engin Deniz Eriş tarafından oluşturulan eğitim modülü ile Türkiye'de ilk defa Liyakat (Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği) tarafından uygulanan Girişimci Çocuk Atölyesi eğitimleri; Stratejik İletişim Uzmanı ve Liyakat Koordinatör Üyesi Oya Demir ve Liyakat gönüllü eğitmenleri Şevket Uyanık ve Ezgi Ece Uyanık tarafından verildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR