Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
4. Uluslararası Mobilya Dekorasyon Kongresi 19 Ekim'de başlıyor
16.10.2017 14:57:00
"Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim” teması yola çıktılan 4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde Düzce'de düzenlenecek. Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğini yapacak olduğu kongre Düzce Meslek Yüksekokulu, Orman Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek.

Kongrenin basın lansmanı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Toplantıya; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Düzce Üniversitesi Düzce MYO Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı ve DÜ Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayhan Aytin katıldı.

Lansman Toplantısının açılış konuşmasını DÜ Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayhan Aytin yaptı. Aytin; “4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi’nde Türkiye ve Dünya'da Mobilya Sektörüne yönelik farklı disiplinlerde çalışan akademisyenlerin bilimsel çalışmaları ile bir araya gelmesi, bilgi ve deneyimlerin aktarılması ve süregiden çalışmalara zemin hazırlanması, aynı zamanda mobilya sektörü firma temsilcilerinin akademik çevre ile bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, taraflar arasında beklentilere cevap verebilecek bağların güçlendirilmesi amaçlanmıştır.  Mobilya sektörü dünyadaki belli başlı sektörlerden biri olup, üretim değerini son yıllarda nerede ise ikiye katlamış olan oldukça dinamik bir sektördür. Hazırlanan sektör raporlarına göre küresel mobilya üretiminde azımsanmayacak bir bölümün ihracata konu olduğu görülmektedir. Global anlamda mevcut duruma ayak uydurabilmek ve bunun sürdürülebilirliğini sağlamak için ilgili bütün tarafların işbirliği içerisinde olması büyük önem taşımaktadır.

Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim ana temalı 4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi mobilya endüstrisinde teknoloji, tasarım, üretim, pazarlama, çevresel ilişkiler, inovasyon ve işletme yönetimi açısından mevcut durumunun değerlendirilmesi ve artan rekabet koşullarında yeniden yapılandırma için firma temsilcileri ve bilim insanları arasında bilimsel bir tartışma ortamı oluşturmak amaçlanmıştır.

Ülkemiz ve yurt dışından 146 akademik çalışma sunumunun yapılacak olup, kongre destekçisi firmalar Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 1.katında stand açarak aynı zamanda ürünlerini teşhir etme imkanı bulacaklardır.  Açılışı 19 Ekim 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan kongre aynı gün ve 20.10.2017 Cuma günü Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde bilimsel oturumlar ve mini fuar alanlarının gezilmesi ile devam edecektir. 21.10.2017 Cumartesi günü yapılacak teknik gezi ve sosyal etkinlik ile birlikte kongre sona erecektir. İstanbul ile Ankara gibi iki büyük metropol arasında yer alan, yeşili ile öne çıkan Düzce’de bilimsel program yanında sosyal programımız ile de misafirlerimizin keyifle vakit geçireceğinize inanıyoruz.

Ağaç işleri ve mobilya endüstrisi alanında önemli bir yere sahip olan Düzce’de sektörün paydaşlarını misafir etmek ilimiz için büyük önem taşımaktadır.  Kongrenin ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Katılımcı akademisyenlerin yanında ilimiz ve çevre illerde bulunan paydaşlarımızı kongremizde ağırlamaktan oldukça memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz" şeklinde konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Ayhan Aytin'in ardından söz alan Düzce Üniversitesi Düzce MYO Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar, bu kongrenin kendilerini heyecanlandırdığını, yerel, ulusal ve uluslararası çok sayıda katılmıcıyı bu kongrede ağırlayacaklarını ve bundan dolayı da çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu da kongreye oda olarak destek vermekten dolayı mutlu olduklarını, paydaş firma ve kuruluşların kongrede yer alarak bu önemli organizasyondan faydalanmaları gerektiğini söyledi.

Kongrenin açılış programı 19 Ekim 2017 Perşembe günü saat 10.00'da Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olup, kongre hakkında detaylı bilgilere www.umdk2017.org.tr web adresinden ulaşılabilecek.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR