Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
E-Ticaret Farkındalık Semineri Tamamlandı
16.12.2016 12:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen, dünyanın en yaygın ticaret sistemlerinden biri olan elektronik ticaretle ilgili "E-Ticaret Farkındalık" semineri Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan yaptı. Önceki dönemde de benzer bir E-Ticaret semineri gerçekleştirdiklerini ve geri dönüşlerin çok olumlu olması nedeniyle yeniden düzenlemeye karar verdiklerini belirten Aksan, globalleşen dünyada elektronik ticaret yöntemlerinin gün geçtikçe popülaritesinin arttığını, yerel firmaların da bu gelişime seyirci kalmayarak trendleri yakalaması gerektiğini söyledi.

Seminerde İdeasoft firmasından Taner Ören E-Ticaret ve gelişen satış yöntemlerini, Serbay İnteractive firmasının kurucu ortağı Görkem Özdemir de Düzce'de e-ticaret fırsatlarını katılımcılara aktardı.

Seminerin sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR