Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Kamu-Sanayi-Üniversite İşbirliğinin Yeni Hedefi Düzce Kabağı
17.1.2019 14:40:00
Düzce Kabağından yeni lezzetler oluşturmak için Ar-Ge süreci Düzce Üniversitesi’nin katkılarıyla devam ederken, sürecin paydaşları ise paketleme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Destek talep edilen isimler arasında yer alan, Funny Pazarlama ve Gıda Yönetimi, Düzce’ye katkı sağlayacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını vurguladı.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin katkılarıyla, Düzce’nin önemli lezzetlerinden olan bal kabağı Türkiye’ye tanıtılıyor. Bu kapsamda, konunun paydaşları tarafından Düzce’de uzun yıllardır ticari hayatını sürdüren Funny Pazarlama ve Gıda’ya bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Bölüm Başkanı Dr. Emine Aydın, Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Züleyhan Baran, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen ve meclis üyeleri, Gümüşova Ziraat Odası Başkanı Mafil Tavlı, TSO Meclis üyesi Hayati Eğilmez, Proje Koordinatörü Tuncay Yüksel, TSO Satın alma Sorumlusu Osman Kesen ve diğer paydaşlar katıldı.

Ziyarette, Funny Pazarlama ve Gıda’nın paketleme konusundaki tecrübe ve imkanlarından faydalanmak istedikleri vurgulanırken, Funny Pazarlama ve Gıda Yönetimi, ticari olarak uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri bu şehre katkı sağlayacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Heyet daha sonra üretim ve paketleme olarak iki ayrı tesiste faaliyet gösteren Funny Gıda’nın paketleme tesisini de yerinde inceledi.

Öte yandan, Funny Pazarlama ve Gıda Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde Düzce Üniversitesi yetkilileriyle Ar-Ge sürecine ilişkin de istişarelerde bulunmak üzere yeniden bir araya gelecek.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR