Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
17.11.2014 15:28:00
Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut ve bazı bürokratlarla birlikte Düzce’nin Turizm alanındaki kardeş şehri olan Hırvatistan’ın Dubrovnik kentine resmi ziyarette bulundu.

MARKA tarafından organize edilen ziyaretin ilk gününde Dubrovnik Turizm yetkilileri, Turizm Bakanlığı temsilcileri, Dubrovnik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Dubrovnik Esnaf Odaları Başkanı ile bir araya gelen Fahri Çakır, kent ile alakalı olarak bilgiler aldı. Altyapı çalışmaları, ticari hayat ve ithalat bilgilerini alan Düzce TSO Başkanı Çakır, özellikle inşaat malzemeleri tedariği ve kereste tedariği anlamında Düzce’nin üs olduğunu, bu konularla ilgilenen işadamlarının Düzce’ye gelerek gerekli bağlantıları kurabileceklerini söyledi.

Ziyaret hakkında konuşan Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır; Avrupa’nın göz bebeği turistik alanlarından biri olan Dubrovnik’in ticari olarak birçok ihtiyacı olduğunu, bu açıkları Düzce’deki işadamlarının rahatlıkla karşılayabileceğini ifade etti. Çakır, “Özellikle inşaat alanında önemli açıkları var. Teknik ve planlama açısından önemli sorunlar yaşıyorlar. Hem müteahhitlik hem de malzeme tedariği konusunda kendilerine yardımcı olabileceğimizi ifade ettik. Düzce’ye davet ettik. Davetimiz kabul gördü. Önümüzdeki süreçte Dubrovnik’ten gelecek olan işadamlarıyla birlikte Düzce’de görüşmeler olacak. Düzce’nin ihracatına yönelik olarak önemli hamleler yaşanabilir” dedi.

Dubrovnik ziyaretinin hayli verimli ve dolu geçtiğini belirten Başkan Fahri Çakır, Düzce’nin Dubrovnik’ten Turizm alanında öğrenebileceği bazı noktalar olduğunu ifade etti.

Dubrovnik’ten gelecek olan temsilci ve işadamlarının programının Temmuz ayı içerisinde netleşeceği ifade edildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR