Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
SGK’dan odamıza ziyaret
17.11.2014 15:19:00
İçinde bulunduğumuz Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında odamızı ziyaret eden SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Müdür Muavini Erhan Çavuş, İnsan Kaynakları Şefi İrfan Başar, Bağ-Kur Emeklilik Sorumlusu Devrim Aykutlu ve Avukat Dilek Bayraktutar, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’la bir araya geldi.

SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı ve beraberindekiler odamızı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, iş veren ve çalışan için en önemli kurumlardan birinin SGK olduğunu, kurumun çalışmalarının ülke ve bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ziyaretin son bölümünde SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır’a, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir plaket verdi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR