Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
BREMEN JACOBS ÜNİVERSİTESİ'NDEN PROF. DR. YILMAZ UYGUN DÜZCE'DE
18.1.2018 08:47:00
Geçtiğimiz aylarda AB Projesi kapsamında Düzce, Bolu ve Sakarya illerinin Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları konsorsiyum ortağı olarak Almanya’nın Bremen eyaletinde bir dizi görüşme ve toplantılara katılan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz, Meclis Üyeleri Bilal Türkan ve Fethi Çapar'ın orada gerçekleştirdikleri temaslarda bir araya geldikleri Bremen Jacobs Üniversitesi Matematik ve Lojistik Bölümü'nden Prof. Dr. Yılmaz Uygun odamızı ziyaret etti. Uygun'a ziyaretinde yine Almanya'daki temaslarda yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Günay Güneş ile İlimizde yatırımı bulunan Toyota Boshoku Direktörü Hakan Konak eşlik etti.

Prof. Dr. Yılmaz Uygun'un odamızı ziyaretinde Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Öz ve İbrahim Aydın hazır bulundular.

Almanya'da gerçekleştirilen etkinliğin hayli verimli olduğunu ve meyvelerinin toplanmaya başladığını söyleyen Bremen Jacobs Üniversitesi Matematik ve Lojistik Bölümü'nden Prof. Dr. Yılmaz Uygun, gerek işadamlarının ikili iş görüşmelerinden çıkan sonuçların gerekse Üniversitelerin kendi aralarında yapmış oldukları protokollerden doğan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Düzce'deki işadamlarıyla bir araya gelerek Dış Pazarlara açılmanın önemi ve bu pazarda rekabet edebilmenin yollarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istediğini belirten Prof. Dr. Yılmaz Uygun, akademik tecrübelerini Düzceli işadamlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Prof. Dr. Yılmaz Uygun'un bir araya gelmek istediği sektör temsilcilerini belirlemesi ve kendilerine iletmesi durumunda ivedilikle organizasyonu gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR