Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
18.7.2017 11:54:00
Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için bilgilendirme günlerine hız kesmeden devam ediliyor. Düzce Teknopark & Düzce TTO tarafından KOSGEB işbirliği ile proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için sanayi firmalarına yönelik KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ-2 düzenlenecektir.

DÜZCE TEKNOPARK

DÜZCE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ-2

“KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ” hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve Ar-Ge proje başvurusu yapmayı planlayan tüm Sanayi Temsilcilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz.

Etkinliğimiz ücretsizdir.

Toplantı Yeri: Düzce Üniversitesi- Rektörlük Çalıştay Salonu

Tarih : 19 Temmuz 2017

Saat: 13:30 – 16:40

Konuşmacılar:

Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr.Özkan ŞAHİN

Düzce TTO Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Özge ÖZKAN

KOSGEB DÜZCE İl Müdürü Arif TORUN

Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof.Dr.Alper ERTÜRK

Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Akademisyenleri

Kayıt İçin :

Etkinliğe katılacak firma temsilcilerinin Kayıt Formunu doldurması gerekmektedir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Düzce TTO ile iletişime geçiniz.

Telefon : 0380 5421500 / 4905, 4906        Cep : 0537 654 23 06

E-Posta : muhammetgok@duzceteknopark.com.tr / ozgeozkan@duzceteknopark.com.tr

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR