Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
İkinci 500'de 10 Düzceli Firma
20.7.2017 08:38:00
İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük ikinci 500 firması bu yılki listesine Düzce'de üretimi bulunan 10 firma girdi.

Realkom Tekstil Ürünleri Sanayi, Düzce Cam A.Ş, Dekoral Alüminyum San. ve Tic. A.Ş, Güçlü Fındık A.Ş, Divapan Entegre Ağaç Panel San. Tic. A.Ş, İmteks Giyim San. ve Tic. A.Ş, Örma Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Venüs Giyim San. ve Tic. A.Ş, ASD Orman Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. A.Ş, Gama Recycle Elyaf ve İplik Sanayi A.Ş. firmaları listeye girmeye hak kazandı. İSO'nun ikinci 500 listesinde yer alan firmalardan Güçlü Fındık, Divapan ve ASD Orman firmalarının merkezleri Düzce olarak göründü.

İstanbul Sanayi Odası'nın yapmış olduğu araştırmada Türkiye'nin en büyük ikinci 500 kuruluşu arasında yer alan firmalarımızı kutlar, ülkemizin 2023 vizyonu hedeflerine olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

SIRA

FİRMA

Realkom Tekstil A.Ş

Düzce Cam A.Ş

Dekoral Alüminyum San. ve Tic. A.Ş.

Güçlü Fındık A.Ş

Divapan Entegre Ağaç

İmteks Tekstil A.Ş

Örma Tekstil Sanayi A.Ş

Venüs Tekstil A.Ş

ASD Orman Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.

Gama Recycle Elyaf ve İplik Sanayi A.Ş.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR