Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi Açılış Toplantısı
21.12.2017 09:32:00
Düzce Ticaret Borsası tarafından geçtiğimiz aylarda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na sunulan ve 2017 Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi” isimli projenin açılışı ve tanıtım toplantısı yapıldı.

Düzce Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen proje açılışına Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Necdet Çiçek, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Eğilmez, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, Akçakoca Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, MARKA Düzce Yatırım Destek Ofisi Uzmanı İbrahim Pehlivan ve borsa üyesi firma temsilcileri katıldı.

Proje tanıtımı öncesi bir konuşma yapan Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce’nin kalkınması yönünde her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyleyerek, açılışını yaptıkları projeye sağladıkları işbirliğinden dolayı ajans yetkililerine de teşekkür etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR