Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
21.7.2017 10:50:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Taşlı, 15 Temmuz'un yıldönümünde gerçekleştirilen etkinlikler ve geçen yıl 15 Temmuz sürecinde odanın da içinde yer aldığı faaliyetler konusunda bilgiler verdi.  Taşlı, "15 Temmuz'u unutturmayacağız. Şehidimiz Ufuk Baysan isminin sürekli yaşaması için meclis toplantı salonumuzun ismi haline geldi. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifa, milli iradeye sahip çıkan milletimize şükranlarımızı iletiyorum" dedi

Taşlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün yeni kabinede de görev alıyor olmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Bu ilimize verilen önemi ve değeri de göstermektedir. Yeni kabinede de Sayın Bakanımız Faruk Özlü'ye görev veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibinde görev veren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ederiz. Meclis adına Sayın Bakanımız Faruk Özlü'ye tebrik mesajımızı ilettik. Bakanımızın ilk seçildiği dönemde kendisine yapmış olduğumuz ziyarette kendisine ilettiğimiz sanayicilerin sorun ve beklentilerinden oluşan raporda en önemli madde olan Çevre Düzeni Planı konusunda hızlıca somut adımlar atılmış ve nihayetinde geçtiğimiz günlerde sanayicilerimizin menfaatine olan bir rapor ortaya çıkmıştır. Bu çalışmanın hızlandırılmasında ve sanayicilerin menfaatine olacak şekilde çözümlenmesine büyük katkısı olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü'ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Gümüşova OSB'nin oluşması noktasında hazineye ait arazilerin bedelsiz olarak OSB'ye devredilmesi konusunda da hızlı adımlar atılmasını sağlayan ve bu arazileri OSB'ye kazandıran Bakanımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aylık mizanların ve yönetim kurulunun önergelerinin değerlendirildiği meclis toplantısında ayrıca Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Şamandar da konuşma yaptı. Prof. Dr. İlhan Genç, üniversite tarafından gerçekleştirilen swot analizi çalışmalarının verimli olduğuna işaret ederek sivil toplum kuruluşları ile üniversitenin daha fazla birlikte çalışma yapması gerektiğini söyledi. Prof. Dr. İlhan Genç'in ardından söz alan Doc. Dr. Ayhan Şamandar ise dört yıldır Sakarya Üniversitesi'nin başarıyla sürdürdüğü iş başı eğitim programını Düzce Üniversitesi'nin de yapacağını, öğrencilerin 3 ve 4. dönemlerde firmalarda staj yaparak yerinde mesleklerini öğrenmelerini sağlayacaklarını ifade etti. Bu konuda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'ndan büyük destek beklediklerini belirten Şamandar, ülkemizde yaşanan ara eleman sorununa bu çalışma ile bir nebze olsun çözüm üretmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu çalışmanın içinde yer alacağını söyleyen Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, araç, teknik imkan ve personel bazında yardımcı olacaklarını, sanayicilerin en önemli sorunlarından biri olan ara eleman sorunun çözümü noktasında benzeri çalışmaları da destekleyeceklerini ifade etti.

Seçim Tarihi belirlendi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın oda organ seçimleri için İl Seçim Kurulu'na 22 Ekim 2017 tarihine kadar bildirilmesine, İl Seçim Kurulu'nun uygun görmesi halinde seçimlerin bu tarihlerde yapılmasına karar verildi. Gerekli başvuruların ve ön hazırlıkların yapılması için Genel Sekreterliğe yetki verildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR