Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Bakan Faruk Özlü odamızı ziyaret etti
25.12.2017 11:48:00
Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Düzce'de bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Vali Zülkif Dağlı ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık ve Şemsi Durdu hazır bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında bilgiler alan Özlü'ye programın sonunda plaket takdim edildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Düzce Teknopark'ın yeni yönetim binasının açılışını gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR