Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'dan Öncü TV'ye hayırlı olsun ziyareti
25.9.2018 17:42:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Öncü Medya Grubu'nu işadamı Önder Tonyalı'dan satın alan Düzce'nin köklü firmalarından Türkseven Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Ziyarete; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Bülent Sivrikaya, Metin Coşkun, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık, Hasan Arslan ve Murat Taştepe ile Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan katıldılar.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Öncü Medya Grubu'nun Düzce için çok önemli bir değer olduğuna işaret ederek, Ömer Faruk Türkseven'e yeni iş kolunda başarılar diledi. Şahin; “Her iki ailede benim çok yakın dostumdur. Allah öncelikle hayırlı uğurlu etsin. Her iki aileye de mübarek olsun. Televizyonu bir işadamının almasından dolayı ben öncelikle Faruk Bey’e teşekkür ederim. Kendisi gerçekten sanayici kimliğini taşıyabilen ve Düzce’mizin birçok problemini kendine dert edinmiş bir kişidir. İnşallah daha iyi olacak ve daha iyi yerlerde göreceğiz. Önder ağabeyimize gelince ona da hayırlı uğurlu olsun. Bizim acilen istihdamı arttırmamız lazım. Çünkü işçi çıkması konusunda sıkıntımız var. Allah nasip ederse bu sıkıntı kısa süre içerisinde bitecek. Alt yapısını Sayın Valimiz başkanlığında tamamladık. Önce altyapımızı yaptık, kendi odamızın ihtiyaçlarını yaptık, Düzce’nin problemlerini belirledik. Şimdi vekillerimiz, Faruk bakanımız, valimiz, rektörümüzle birlikte hep beraber bu şehri ayağa kaldıracağız. Tespitlerimiz yaptık, problemlerimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, medya ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini ifade etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR