Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'nun iki projesi onaylandı
27.7.2018 17:45:00
2018 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ‘’İmalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında odamız tarafından hazırlanan ‘’ Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi ‘’ yapılan değerlendirmeler sonucunda destek almaya hak kazanmıştır.

Proje ile;  Makine İmalat Sanayinde sektörle, mesleki eğitim arasında iş birliğinin geliştirilmesi, sektör tarafından ihtiyaç duyulan güncel yetkinliklerin ve teknolojik alt yapının iyileştirilmesi, iş veriminin geliştirilmesi yoluyla bölgede rekabet gücünün arttırılmasına katkı sağlamak amaçlanmıştır.

Düzce Üniversitesi – Düzce Meslek Yüksekokulu ortaklığında ve birçok iştirakçi kuruluş iş birliğinde hazırlanan proje Düzce’de imalat sanayii sektöründe iş dünyası ve mesleki eğitim arasında iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde atılmış olan önemli bir adım olacaktır.

Bunula birlikte İlimizde aynı program kapsamında 5 proje,  Üretim Altyapılarının geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı Kapsamında ise, 1 proje, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından destek almaya hak kazanmış olup hazırlanan projeler Düzce’nin kalkınmasına ve geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacaktır.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR