Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO Meclis ve Toplu Komite Toplantıları gerçekleştirildi
27.9.2018 10:19:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı ve 6 ayda bir gerçekleştirilen toplu komite toplantısı gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Dertli'nin açılış konuşmasıyla başladı. Meclis toplantısında Ağustos ayı mizanları onaylanırken, diğer konular kısmında odanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Meclis Toplantısının ardından toplu komite toplantısına geçildi. Yönetmelik gereği 6 ayda bir yapılması gereken toplu komite toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, oda faaliyetleri ve geliştirilen projeler hakkında komite üyelerine bilgi vererek bu faaliyetlerde destek olmalarını istedi. Toplu komite toplantısında oda organ üyeleri oryantasyon eğitimi ile ilgili bilgiler de verildi.

Toplu komite toplantısı sohbet ortamında devam etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR