Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
MARKA'NIN 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI AÇIKLANDI
28.1.2016 10:25:00
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 2016 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için toplamda 10.500.000 TL destek verilecektir. Bahse konu mali destek programlarına ilişkin olarak kapsamlı tanıtım toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

MARKA Genel Sekreteri Mustafa Aydın açılışta yaptığı konuşmada, MARKA'nın çalışma şartları hakkında bilgiler vererek, Kocaeli, Sakarya, Bolu Düzce ve Yalova illerini kapsayan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Detayları aşağıda verilen programlara başvurular 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren alınmaya başlanılacak olup, başvuruların sistemde tamamlanması için son tarih 8 Nisan 2016 saat 23.59 ve proje başvuru dosyalarının teslim edilmesi için son tarih 15 Nisan 2016 saat 17.00 olarak belirlenmiştir.

Makina İmalat Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programı

Programın amacı, makina imalat sektöründe ithal edilen ürünlerin ve yüksek katma değerli ürünlerin bölgede üretilerek bölgenin yaratılan katma değerin artırılması ve ithalata olan bağımlılığın azaltılmasının sağlanmasıdır.

1.  İthal ikame veya ihraç potansiyeli yüksek makina imalatının desteklenmesi,

2. Makina imalatında kullanılan ve ithal bağımlılığı olan yüksek teknoloji ara mamullerin üretilmesi,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Tarafından Sağlanacak Mali Kaynak

Bu program kapsamında desteklenecek projeler için tahsis edilen toplam kaynak tutarı 3.500.000 TL’dir. Ajans, bu program için ayırdığı mali kaynakları revize etme, kısmen veya tamamen kullandırmama hakkını saklı tutar.

Desteklerin Tutarı

Bu program çerçevesinde verilecek destekler aşağıda belirtilen asgari ve azami tutarlar arasında olacaktır:

. Asgari tutar: 30.000 TL

. Azami tutar: 400.000 TL

Başvuruların sistemde tamamlanması için son tarih 8 Nisan 2016 saat 23.59’dur.

Proje başvuru dosyalarının teslim edilmesi için son tarih 15 Nisan 2016 saat 17.00’dır.

Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı

Programın amacı, turizmin çeşitlendirilmesi, yaygınlaştırılması ve bölgedeki turizm potansiyelinin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir.

Programın Öncelikleri

1.Tarihi, doğal ve kültürel mirasın korunmasına yönelik faaliyetlerin desteklenmesi ve bu mirasın değerlendirilmesini sağlayacak şekilde altyapısının geliştirilmesi

2.Turizmde çeşitliliğinin arttırılması ve turizm tesis ve hizmet altyapısının iyileştirilmesi

3.Yenilikçi turizm yönetiminin sağlanması

Asgari tutar: 75.000 TL

Azami tutar:750.000 TL

Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı

Programın amacı, üretim altyapılarının güçlendirilmesi yoluyla bölgenin rekabet gücünün artırılmasıdır.

Programın Öncelikleri

Bölgenin öne çıkan imalat ya da hizmet sektörlerinde, işbirliği ve ihtisaslaşma yoluyla yenilikçilik (inovasyon) kapasitesini artırmaya yönelik fiziki altyapıların oluşturulması

. Asgari tutar: 75.000 TL

. Azami tutar:750.000 TL

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR