Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce Kabağı Düzce TSO'da Tanıtıldı
29.11.2018 10:24:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gümüşova Ziraat Odası, Düzce Lokantacılar Odası ve çeşitli STK'ların ortak girişimiyle Düzce Kabağı ve Kabaktan elde edilen ürünlerin ilk tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan, Düzce Üniversitesi DÜBİT Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Düzce Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Aydın, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Gümüşova Ziraat Odası, Düzce Lokantacılar Odası ve çeşitli STK'ların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin, Antalya'da gerçekleştirilen Yörex fuarında çeşitli illerin birçok ürünü sergilediğini, Düzce'nin bu açıdan çok daha zengin olmasına rağmen yeterli çalışma olmamasından gündemde olmadığını söyledi. Şahin, zincir marketlerin sebze meyve ürünlerinde artık coğrafi işaret belgesi aradığına işaret ederek Düzce Kabağı'yla ilgili bu yönde çalışma başlattıklarını ifade etti. Şahin, "Üniversitemizdeki hocalarımızla  birlikte Kabaktan neler yapabiliriz konusunu ele aldık. Eksik olmasınlar Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bilal Türkan ve Meclis Üyemiz Sayın Hayati Eğilmez bu konuda bizlere çok destek oldular ve bir noktaya gelmiş olduk. Bundan sonraki aşamada burada yapmış olduğumuz tanıtım faaliyetinin çok daha kapsamlısını inşallah Üniversitemizde yapacağız" şeklinde konuştu.

Tuncay Şahin'in konuşmasının ardından Düzce TSO Meclis Üyesi Hayati Eğilmez ve Düzce Üniversitesi DÜBİT Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş da birer konuşma yaparak tanıtım toplantısı ve Düzce Kabağı'nın  gelmiş olduğu noktayı katılımcılarla paylaştılar.

Düzce TSO Meclis Üyesi Hayati Eğilmez, Kabak üretimin ileri seviyedeki illerden biri olduklarını fakat kabaktan çıkan ürün anlamında fazla bir çalışma yapılmadığını, Üniversitenin ilgili birimlerinde yapılan çalışmalar sonucunda Kabaktan atıştırmalık ve bisküvi üretimi yapmayı başardıklarını, bu ürünleri endüstriyel hale getirmeleri durumunda da kabak üreticilerinin ve Düzce Kabağının ciddi oranda tanıtımının yapılmış olacağını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin kabak kullanarak elde ettikleri ürünler tanıtıldı. Kabaktan elde edilen, içli köfte, kabaklı pasta, kabaklı tart, külahta kaşarlı börek, kabaklı burma tatlısı, kabaklı ev baklavası, kabaklı kremalı pasta, kabak libja, kabaklı börek, kabaklı tarhana çorbası ve kabaklı çikolata ürünleri katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR