Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
DÜZCE TSO MECLİSİ’NDEN TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ İÇİN TEŞEKKÜR
3.11.2017 09:30:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye’nin Otomobili projesi nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Taşlı mesajında; “2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye için çalışan, çaba sarf eden herkese minnettarız. Cumhuriyet tarihinin bir ilki olan yerli otomobil için atılan ilk adımda Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Sayın Bakanımız Faruk Özlü’nün 15 aylık Bakanlığı sürecinde hızla bu işi olgunlaştırıp yerli otomobilde büyük katkı sunması ve bu başarıya ortak olması iftihar ve gurur kaynağımız olmuştur. Ülkemiz için daha birçok projeye imza atmalarını Rabbimden diler Türk sanayisinin ve özel sektörüne büyük katkı sağlayacak bu atılımın, Düzce Sanayisine ve iş dünyasına katkı sağlaması ümidi ile emeği geçen Konsorsiyum ortaklarına, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ve çalışma ekibine, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi adına şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

Yapılan toplantı neticesinde oluşturulan; Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding’ten oluşan özel sektör konsorsiyumu ile özel sektör koordinasyonunu sağlayacak olan TOBB ve kamu temsilcisi olarak da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çalışma grubu en kısa zamanda yerli otomobili üretecek olan şirketi kuracak,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği üzere 2019 yılında ilk prototip aracı ortaya çıkarak ve 2021 yılında ticari satış yapacak seviyeye getirecek.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR