Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Mobilya Mağazaları Pazar Günleri Kapalı Olacak
3.7.2018 13:47:00
Düzce TSO 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri ve Mobilya) tarafından organize edilen ve Park Saydam Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltı programında Düzce’de faaliyet gösteren mobilya mağazalarının 8 Temmuz 2018 ile 19 Ağustos 2018 tarihleri arasında Pazar günleri kapalı olmasına karar verildi.

Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu ve 3 Meslek Komitesi Üyesi Metin Coşkun, Meclis ve 3. Meslek Komitesi Üyesi Hikmet Mutlu, Komite Üyesi Zeki Uyanık, Mobilya ve Marangozlar Odası Başkanı Bayram Özcan ile Düzce’de faaliyet gösteren mobilya mağazalarının yetkilileri katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, bu ve benzeri birlikteliklerin oda tarafından sürekli olarak desteklendiğini belirterek “Her üyemizin odamız çalışmalarına iştirak etmesini ve bizleri yönlendirmesini arzu ediyoruz. Bu vesileyle de burada gerçekleşen etkinlik nedeniyle başta Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Coşkun olmak üzere siz katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Meslek Komitesi Üyesi Metin Coşkun, “2014 yılında aldığımız bir kararla 8 hafta boyunca mağazalarımızı Pazar günleri kapalı tuttuk. Burada tespit ettiğimiz en olumlu durum personelimizin Pazar izninin ardından daha verimli çalışması ve Pazar günleri yapamadığımız işi pazartesi daha verimli olarak yapabilmemiz oldu. Bu yıl da aynı şekilde bir karar alarak 8 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında mağazalarımızı kapalı tutmak istiyoruz. Bu konuda yine sizin görüşlerinize yer vermek istiyoruz” dedi.

Toplantıda söz alan firma yetkilileri alınan karara saygı duyacaklarını ve uygulayacaklarını belirterek karar metnine imza attılar.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR