Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Ürün Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı
30.10.2018 13:40:00
“22 – 26 Ekim Ürün Güvenliği Haftası” kapsamında ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, Kamu Kurumları, üretici firmalar ve ilgili aktörlerin katılımı ile “Ürün Güvenliği” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule Ciritcioğlu, “Denetimlerimiz güvenlik kriterlerini dikkate almadan merdiven altı olarak tabir edilen şekilde üretim yaparak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden ve ayrıca haksız rekabet ortamı oluşturan firmalarla mücadele amacı taşımaktadır. Bu mücadele bir yandan vatandaşlarımızın sağlığını, can ve mal güvenliğini korumak; bir yandan da adil bir piyasa ortamı yaratmak, diğer yandan da “Türk Malı” imajını korumak amacını gütmektedir” dedi.

Toplantıda söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özkan Çakır, piyasa denetimlerinin ve ürün güvenliği konularının hem tüketiciler hem de işini dürüstçe yapan ticaret erbapları açısından önemli olduğuna işaret ederek, alınan tedbir ve yapılan denetimlerin yerinde olduğunu ifade etti.

Toplantı Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde görevli Piyasa Gözetim Denetçileri tarafından “Ürün Güvenliği ve Asansör” konulu sunumları ile devam etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR