Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Dr. Numan Çabuk odamızı ziyaret etti
31.5.2018 09:55:00
Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Dr. Numan Çabuk, 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde odamızı ziyaret etti. Numan Çabuk'a ziyaretinde Ak Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, Meclis Üyeleri Hikmet Mutlu, Murat Taştepe ve Ömer Demirtaş ile Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan hazır bulundular.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler nedeniyle yapmış oldukları çalışmalarda halkın yoğun teveccühüyle karşılaştıklarını söyleyen Dr. Numan Çabuk, 24 Haziran sonrasında Düzceliler'in kendilerini görevlendirmeleri durumunda zaman kaybetmeden ellerindeki projeler için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın da desteklerini alarak çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dr. Numan Çabuk'a başarılar diledi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR