Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Küçük Sanayi Sitesinde Asfalt Çalışmaları Başlıyor
31.7.2018 12:12:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi (Otomotiv, Petrol Ürünleri, Akaryakıt, Yan Sanayi) Başkanı Metin Topal, 6. Meslek Komitesi Üyesi ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya, 6 Meslek Komitesi Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel, 6. Meslek Komitesi Üyeleri İlhan Coşkuner, Yusuf Kurt ve Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan'ın girişimleri sonuç verdi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yapılan son toplantıda Küçük Sanayi Sitesinin asfalt çalışmalarına bugün itibariyle başlanacağının sözünü verdi.

Yapılan toplantıyla ilgili açıklama yapan Düzce TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal; "Küçük Sanayi Sitesi asfalt çalışmaları için Küçük Sanayi Kooperatifi ve Pekintaş firmasıyla görüşmelerimiz neticesinde Belediye Başkanımız Sayın Dursun Ay'dan asfalt çalışmalarının 31 Temmuz 2018 (Bugün)'den itibaren başlayacağı sözünü aldık. Belediye Başkanımız Dursun Ay’a, Belediye Başkan Yardımcımız Özgür Sağlam’a Kooperatif Başkanımız Mehmet Bakan’a ve Pekintaş Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Dağyaran’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR