Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
6. Meslek Komitesi’nden Belediye Başkanı’na ziyaret
4.7.2018 14:05:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi (Otomotiv, Akaryakıt, Servis, Yedek Parça) üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti.

Küçük Sanayi Sitesi’nin yol problemleri, eski sanayi sitesiyle ilgili yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile Sanayi Sitelerinin altyapı sorunlarının ele alındığı toplantıya Düzce TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, 6. Meslek Komitesi Üyesi ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya, 6 Meslek Komitesi Üyesi Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel, 6. Meslek Komitesi Üyeleri İlhan Coşkuner ve Yusuf Kurt katıldılar.

Altyapı sorunlarının çözümü konusunda Belediye Başkanı Dursun Ay’dan söz alan Düzce TSO 6. Meslek Komitesi üyeleri, kendi alanlarıyla ilgili belediye çalışmalarına da destek olacaklarını da ifade ettiler.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR