Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
İstihdama Yönelik Eğitim'de Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Atak
5.10.2018 15:17:00
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın proje ortağı olarak yer aldığı “Vizyonumuz Brode Tasarlamak, Misyonumuz Marka Olmak” adlı projenin tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın proje ortağı olarak yer aldığı “Vizyonumuz Brode Tasarlamak, Misyonumuz Marka Olmak”  adlı projenin tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya brode sektörü firmaları, mesleki eğitim ile ilgili kurumlar ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve ilgili meslek grubu meclis üyeleri de iştirak ettiler.

Açılış konuşmasını yapan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve Proje Koordinatörü Şehabettin Yavuz, proje konusunda ön bilgileri verdi. Brode alandaki mesleki eğitimin gerekliği, sektörün bu mesleki eğitime duyduğu ihtiyacı belirtti.

Daha sonra söz alan branş öğretmeni  ve Proje Teknik işler Şefi Meral Özçelik projenin genel ve özel amaçları ve proje faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantıya ilimizde faaliyette olan brode sektörü firmaları, mesleki eğitim ile ilgili kurumlar ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı ve ilgili meslek grubu meclis üyeleri de iştirak ettiler.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR