Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Nitelikli İşgücü Eğitiminde yeni dönem başlıyor
5.10.2018 14:37:00
Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik “Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik “Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.

Söz konusu protokol kapsamında ilk sözleşme Bölgemizde faaliyet gösteren Çise Giyim Ticaret Sanayi Ltd. Şti'nin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünü yetiştirmek için imzalandı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen imza törenine, Düzce Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferat Acar, Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Biçen ve Çise Giyim Ticaret Sanayi Ltd. Şti Düzce Fabrika Müdürü Yaşar Sevim ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında ile ilk etapta 100 personel, Çise Giyim Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti'nde ‘’KONFEKSİYON İŞÇİSİ’’ mesleğinde 912 saat sürecek eğitim ile yetiştirilecek ve aynı işyerinde istihdam edilecek.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR