Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Tuncay Şahin, Darülaceze'de İş İnsanlarına Düzce'yi tanıttı
5.2.2019 10:22:00
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, geçtiğimiz günlerde Darülaceze'de düzenlenen ve iş insanlarının bir araya geldiği "Darülaceze Buluşmaları" programına kurumun Düzceli Başkanı Hamza Cebeci'nin daveti üzerine katılarak burada hazır bulunan iş insanlarına Düzce'yi tanıttı.

Yaklaşık 250 katılımcının hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç konuşurken, toplantıda söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Turizm, Tarım ve Sanayi alanlarında hazırlanan sunumlar üzerinden Düzce'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Şahin, konuşmaların ardından iş insanlarının yoğun ilgisiyle karşılaşırken, bire bir temasta bulunan iş insanlarını ilimize davet etti.

Şahin programla ilgili yaptığı değerlendirmede; "Ulaşabildiğimiz her noktada ilimizi tanıtmaya, katma değeri yüksek yatırımları ilimize çekmeye gayret ediyoruz. Darülaceze buluşmalarında da Sayın Hamza Cebeci'nin nazik davetleriyle bu imkanı bulmuş olduk. Burada hazır bulunan iş insanlarına ilimizdeki yatırım fırsatlarını aktardık. İlimizin Ankara ve İstanbul arasındaki en önemli yatırım alanlarından biri olduğunu, lojistik, iş gücü ve devlet teşvikleri bakımından büyük avantajlar sağlandığını kendilerine aktardık. Konuşma sonrasında da yoğun ilgileriyle karşı karşıya kaldık. İstanbullu iş insanlarımızın ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendilerini Düzce’ye davet ederek fırsatları yerinde görmelerini tavsiye ettik" ifadelerini kullandı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR