Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Kadın Girişimciler Düzce TSO Yönetimiyle Bir Araya Geldi
5.4.2019 13:51:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve kurul üyeleri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ile bir araya geldi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın  Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve kurul üyeleri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Kadın Girişimciler Kurulundan beklentilerinin yüksek olduğuna işaret ederek, özellikle kadınların eğitimi konusunda çok sayıda proje beklentilerinin olduğunu ifade etti. Şahin, kadınların ekonomiye yüksek oranda katılım sağlaması gerektiğine inandıklarını, ülkemizin ekonomik refaha çıkabilmesinin de bu katılımcı ekonomiye bağlı olduğunu söyledi.

Kadın Girişimcilerin talep be beklentilerini de dinleyen Şahin, odada faaliyette olan komisyon ve kurullara kadınlardan temsilci istedi. Projesiz herhangi bir konuda destek alınabilmesinin imkanı olmadığını belirten Şahin, komisyon ve kurullarla birlikte odamızı, Düzce'yi geliştirecek projelere imza atılabileceğini de sözlerine ekledi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR