Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
İl Genel Meclisi Üyeleri odamızı ziyaret etti
5.6.2018 14:31:00
Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen ve İbrahim Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır ve Yalçın Top, Meclis Üyeleri Hasan Arslan, Murat Taştepe ve Ramazan Yıldırım hazır bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odası ile birçok ortak çalışma alanlarının olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz, yeni seçilen meclis ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kamusal ve ajanslarda olan proje çalışmalarında İl Özel İdaresi'nin önemli bir ortak olduğunu söyleyen Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İl Genel Meclisi üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR