Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
6. Meslek Grubu Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi
6.6.2018 10:50:00
Odamız 6. Meslek Grubuna bağlı üyelerimiz, 6. Meslek Komitesi tarafından Hızel Otel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Düzce TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Meclis Başkan Yardımcısı ve 6 Meslek Komitesi  Üyesi Nuri Hızel, Yönetim Kurulu ve 6 Meslek Komitesi Üyesi Bülent Sivrikaya ile 6. Meslek Komitesi Üyeleri ev sahipliği yaptılar.

Düzenlenen iftar programına Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve 6. Meslek Grubu Üyeleri katıldılar.

Açılış konuşmasını Düzce TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal yaptı. Topal konuşmasında, oda tarihinde ilk kez bir komitenin meslek grubu üyeleriyle iftar organizasyonunda bir araya geldiğine işaret ederek, oda ve üyelerinin birbiriyle kaynaşması, odanın üyeye gelmesi anlamında Meslek Komitesi olarak bu ve benzeri organizasyonlara devam edeceklerini söyledi.

Metin Topal'ın ardından söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya, gerçekleştirilen iftar organizasyonuna katılan tüm üyelere teşekkür etti. Sivrikaya, seçim sürecinde kendilerine destek olan ve seçimden sonra da aynı desteği sürdürdüğünü belirtirken, gösterilen bu teveccühe karşılık verebilmek için sıkı şekilde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Komite üyeleri adına son sözü Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel aldı. Hızel, 329 üyenin kayıtlı olduğu 6. Meslek Grubunun birçok problemle boğuştuğunun farkında olduklarını belirterek, odada yapılacak olan çalışmalara her üyenin katkı sağlayabileceğini, bu konuda gelebilecek her projeye açık olduklarını da sözlerine ekledi.

Toplantıda son olarak Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin konuştu. Şahin, "Odanın birikmiş birçok sorunu var. Siz üyelerimizin destekleri olmadan bunların altından meclis ve yönetim olarak kalkmamız ve yeni hizmetleri de beraberinde üretebilmemiz zor. Artık kurumlar projesiz hiç bir şeye destek vermiyor. Proje ofisimizi faaliyete aldık. Destek veren tüm kurumlarla ilişkilerimiz üst düzeyde. Sizlerin de katılım ve desteklerinizle odamızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan şüphemiz yok" dedi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR