Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Temel Hijyen Uygulamaları / Gıda Hijyeni Bilgilendirme Kuruluş İçi Eğitim Programı
6.7.2018 14:23:00
Odamız tarafından, Otel, Restorant, Cafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde ‘13 Temmuz Cuma günü ‘13.30-17.30’ saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Programı Kurs Bitirme Belgesi’ verilecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin, aşağıda bulunan formu doldurup zeynep@duzcetso.org.tr e posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim Başvuruları için tıklayınız.

Bilgi:

Zeynep CEBECİ

0380 524 25 50 /143

zeynep@duzcetso.org.tr

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR