Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Osmaniye’deki saldırı konusunda adalete güveniyoruz
6.8.2018 10:06:00

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ile birlikte Osmaniye Ticaret Borsası’nı ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy yaşamını yitirdiği, Osmaniye TSO Başkanı Devrim Murat Aksoy’un yaralandığı, 03 Temmuz’da yapılan silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.​

Ziyarete Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır da katıldı.

Adalete güvendiklerini ve suçluların gerekli cezayı alacağına inandığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, “3-5 çapulcunun gelip de iş dünyasına çökmesini kabul edemeyiz” dedi. TOBB’un bir aile olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, camianın gösterdiği birlik ve beraberliğe teşekkür etti.  Bütün dertlerinin ülkenin zenginleşmesi ve refahının artması olduğunu belirten TOBB Başkanı, “Bizde siyaset, ilk, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Daha fazla yatırım ve istihdam için uğraşıyoruz. Biz kazandığı parayla değil, yanında çalışan insanlarla gurur duyan insanlarız. Devletten isteğimiz bizim sırtımızda eli olsun, bizi desteklesin. Gerisini biz hallederiz. İnşallah bu tür olaylar son bulur” diye konuştu.

Ziyarette hazır bulunan çevre il ve ilçelerden gelen oda ve borsa başkanları ve yöneticileri de, Osmaniye’ye destek mesajı vererek saldırıyı kınadılar.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR