Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Küçük Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor
7.11.2018 14:20:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Grubu Komite Üyelerinin Temmuz ayında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ziyaretiyle başlayan Düzce Küçük Sanayi Sitesi üstyapı çalışmalarında hedefe ulaşıldı. Düzce Belediyesi ekipleri tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başladı.

Temmuz ayında yapılan komite toplantısında üyelerin en çok sorun yaşadıkları konulardan biri olan Küçük Sanayi Sitesi'nin asfalt sorununa çözüm aranması kararlaştırılmış, bu kapsamda ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, hemen sonrasında KSS Başkanı Mehmet Bakan ve alınan olumlu sonuçlar doğrultusunda yeniden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ziyaret edilmiş, son ziyarette asfalt sözü alınmıştı.

Küçük Sanayi Sitesi'nin sorumluluğunda olan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Düzce Belediyesi ekipleri Başkan Dursun Ay'ın talimatıyla harekete geçerek sanayi sitesinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve 6. Meslek Komitesi Üyesi Bülent Sivrikaya, Komite Üyesi İlhan Coşkuner ve Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan hem asfalt çalışmalarını yerinde inceledi hem de bölgede faaliyet gösteren üyeleri ziyaret ederek çalışmalar konusundaki fikirlerini aldı.

İnceleme ve ziyaretler hakkında konuşan 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, "İçinde bulunduğumuz enflasyonla mücadele sürecinde devletinin ve milletinin yanında olduğunu her daim gösteren esnafımızın, bu zorlu zamanda sorunlarından biri olan çalıştığı sanayisine el atarak güzelleştirme çabası gösteren Sayın Belediye Başkanımız Dursun Ay başta olmak üzere emeği geçen herkese 6. Meslek Grubu olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR