Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'dan Bir UR-GE Projesi Daha
7.2.2019 15:50:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğu ve Brode sanayicilerinin faydalanmasının hedeflendiği “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet" URGE Projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C.Ticaret  Bakanlığı'na yapmış olduğu ve Brode sanayicilerinin faydalanmasının hedeflendiği “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet" URGE Projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

Düzce TSO'dan yapılan yazılı açıklamada; "19.URGE.011 referans numarası ile tescil edilen projemizin ilk faaliyeti ihtiyaç analizi çalışması olacak. Bu çalışmada şirketlerin rekabet güçlerinin ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesini teminen şirket, sektör, pazar analizi değer/tedarik zinciri analizi yapılarak firmaların ihracat potansiyeli belirlenmekte ve projenin yol haritası oluşturulmaktadır.

Daha sonraki aşamalarda pazar bulma amaçlı yurt dışı gezileri, alım heyeti davet edilmesi gibi faaliyetler düzenlenecektir.

Faaliyetlerinin yüzde 75'i Ticaret Bakanlığı tarafından finanse edilecek olan bu projemize  12 adet Brode faaliyeti yürüten tüzel kişilikli üye firmamız dahil olmuştur. İhtiyaç analizi safhasında 12 firmadan oluşan kümemize katılım yapacak firmalar kabul edilecektir, ancak bu safhadan sonra yeni firma katılımı mümkün olmayacaktır" denildi.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR