Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Temel İş Hukuku Eğitimi Tamamlandı
8.11.2018 10:07:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın MARKA İşbirliğiyle düzenlediği Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi'nin ilk etabı tamamlandı.

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak sunulan ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında odamıza kayıtlı üyelerimiz ve onlar adına çalışan personellerine Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanmasına yönelik eğitim verilecek olup bu konuda karşılaşılan güçlüklerin üstesinden gelmelerine destek olunacaktır.

Eğitimde;  İş Kanunu, Sosyal Güvenlik Kanunu ve Özlük İşleri, SGK Uygulamaları ve diğer uygulamalar, Vergi Kanunu konuları ele alındı.

Eğitimin son kısmında programa dahil olan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, işverenlerin özellikle özlük dosyaları konusunda sorunlar yaşadıklarını tespit ettiklerini ve bu konunun  üzerine gitmeye karar verdiklerini belirtirken, eğitimin hem personelin hem de işverenin haklarını en üst düzeyde korunacağı bir ortamı oluşmasına katkı sağlayacağını da sözlerin ekledi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, konuşmasının ardından katılımcılara sertifikalarını vererek toplantıdan ayrıldı.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR