Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO Meclisi'nden Belediye'ye ziyaret
9.11.2017 14:14:00
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı ve meclis üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, özel sektörün beklentilerine haiz olduklarını ve bu konuda özellikle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile istişare halinde olarak sorunların çözümüne odaklanacaklarını söyledi.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Belediye Başkanı Dursun Ay'ın özel sektörün sorunlarına hakim olduğunu belirterek, "Başkanımızın özel sektör ve iş dünyasına olan yakınlığı sayesinde iş dünyasının bundan sonraki süreçte sorunlarının daha hızlı çözülebileceğini düşünüyoruz. Bizler de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak özellikle iş dünyasını ilgilendiren konularda Belediye ile istişare durumunda olunması taraftarıyız. İş Dünyasını ilgilendiren kararlar alınırken Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılacak olan istişarenin herkes için olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz. Özellikle bundan sonra bu istişarelerin daha fazla olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. İş dünyasının belediyenin sorumluluk alanında olan problem ve beklentilerinin daha sağlıklı aktarılabilmesi için Belediye Başkanı Dursun Ay'ı yapılacak olan ilk meclis toplantısına davet eden Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Meclis adına Dursun Ay'a yeni görevinde başarılar diledi.

Toplantıda hazır bulunan Düzce TSO Meclis Başkan Vekili Yalçın Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Öz, Meclis Üyeleri Bilal Türkan, Eyüp Topçu, Fethi Çapar, Halil Uzun, Murat Aydın, Orhan Yılmaz ve Şemsi Durdu da Belediye Başkanı Dursun Ay'a yeni görevinde başarılar dilerken, iş dünyasının yaşadığı bazı sıkıntıları ve belediyeden beklentileri dile getirdiler.

Meclis Üyelerinin aktardığı sorunları dikkatle dinleyen Başkan Ay, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın yapmış olduğu davete katılacağını, bu toplantının hem belediye hem de Düzce TSO açısından faydalı olacağına inandığını ifade etti.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR