Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
Düzce TSO'da Yönetmelik Semineri
9.8.2018 10:54:00
Düzce TSO ve Düzce Ticaret İl Müdürlüğü İşbirliği ile İkinci El Motorlu Kara Taşıtları hakkında yönetmelik ve Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Programların açılış konuşmalarını Düzce Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar yaparken, yeni düzenlemeler hakkındaki anlatımları Ticaret Bakanlığı Ticaret Dairesi Başkanı Soner Kaya gerçekleştirdi.

İkinci El Motorlu Kara Taşıtları hakkında yönetmelik programının son bölümlerinde kürsüye çıkan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, üyelerin yeni çıkan yönetmelik ve uygulamalar hakkında sürekli bilgilendirildiğini, oda olarak üyelerin yasa ve kurallara azami uyumluluklarını gözetmeye gayret ettiklerini ifade etti.

Şahin, İkinci El Motorlu Kara Taşıtları hakkında yönetmelikle ilgili de yetki belgesi alım şartlarından biri olan Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin odamız tarafından verildiğini belirterek "Odamız Türkiye'deki 30 akredite odadan biridir. Bölgede bu konuda tek odayız. Üyelerimizin ve esnaflarımızın başka illere gitmek zorunda kalmadan belgelerini edinebilmeleri için anlaşmalarımızı yaptık" ifadelerini kullandı.

İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Yönetmelik Sunumu İçin Tıklayınız

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Sunumu İçin Tıklayınız

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR