Türkçe English العربية русский Deutsch Français
KURUMSAL E-ODA TİCARET SİCİLİ ODA SİCİL DİĞER HİZMETLER İLETİŞİM
Düzce TSO Hakkında Başkanın Mesajı TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Meslek Komiteleri
Meclis Başkanlık Divanı Yönetim Kurulu Oda Meclisi Stratejik Plan Disiplin Kurulu Hesap İnceleme Komisyonu 2013 Yıllık Faaliyet
Bilgi Güvenliği Politikası Görüş Oluşturma Politikası Mali Riskler ve Risk Yönetimi Politikası Kalite Politikası - Vizyon - Misyon
Oda Sicil İşlemleri - Oda Sicil Üye Firma Sorgulama - Askıda Olan Üye Firmalar Listesi
Aidat İşlemleri - Aidat Borç Sorgulama
Online İşlemler Üye İşlemleri Üye Aidatları
E-İmza ve KEP Başvuruları Vize İşlemleri
GÖRÜŞ OLUŞTURMA POLİTİKASI

DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI

GÖRÜŞ OLUŞTURMA POLİTİKASI

Düzce’nin ve  Üyelerimizin Öncelikli sorun ve önerilerini milletvekili, bakan, bürokrat v.b. muhataplara ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlara  uygun iletişim yöntemleri ile düzenli olarak aktarma politikamızdır. Bu politikamız aynı zamanda lobi faaliyetlerimizin temelini oluşturur.

Bu Politikanın Sorumluları :

Düzce Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı,

Düzce Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis  Başkanı,

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri,

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumluları

İŞLEYİŞ

Üyelerimizden gelen yazılı ve sözlü talepler ,üye memnuniyet anketlerinde belirtilen ve takibi uygun görülen hususlar, çeşitli  etkinliklerde, toplantılarda ve benzeri platformlarda öne çıkan ve Odamız tarafından takibi uygun görülen hususlar Genel Sekreterlik tarafından yazılı bir rapor haline getirilir ve öncelikleri gözetilerek yönetim kurulu gündemine getirilir. Gereği görülürse, yönetim kurulu bazı hususların Oda Meclis gündemine alınmasını sağlar.

Yönetim Kurulunda veya bazı durumlarda oda meclis toplantısında görüşülen hususlar rapor haline getirilir. Bu raporlar milletvekili, bakan, bürokrat v.b. muhataplara ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlara etkili yöntemler kullanılarak iletilir. Ayrıca  raporlar öncelikle yerel basın , gerektiğinde ulusal basın ile paylaşılarak kamuoyu desteği alınması sağlanır.

Bu şekilde iletilen raporlar, çözüme kavuşuncaya kadar, bazı durumlardan kısmen de olsa çözüme kavuşuncaya kadar takip edilir.

Takip edilmesine rağmen çözüme ulaşılamayan konularda, çözüme ulaşılmasına engel olan hususlar uygun bir dille üyelerimiz ile gerektiğinde ise kamuoyu ile paylaşılır.

En Çok Okunanlar
Düzce TSO Çin Temasları
Düzce TSO Dubrovnik Temasları
Düzce TSO madde bağımlığına savaş açtı
SGK’dan odamıza ziyaret
TOBB 70. Genel Kurulu
Ziraat Bankası’ndan kredi erteleme
UMEM Beceri’10 Projesi’nde dev adım
ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Tehlikeli Madde Taşımacılığı Farkındalık Semineri
TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Seçimleri
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMA DAYALI YATIRIM YAPACAKLARA 1.500.000 TL

FUARLAR